ETUSIVU KOULUTUKSET HINNASTO AJANVARAUS

KoulutuksetSalon Volumen - Ripsienpidennys koulutukset

Nyt HR Beautysta Salon Volumen Ripsienpidennyskoulutukset!


Ilmoittautumiset: hannariika@gmail.com / 040 5064167

1)Peruskoulutus: Klassiset ripsienpidennykset, laaja teoria ja käytännön toteutus sekä volyymin alkeet 450€ sis. kattavan aloituspaketin (200€) Sopii aloittelijalle.
tai
2) Yhdistelmäkoulutus: peruskoulutus - Klassiset ripsienpidennykset sekä volyymi alkeet ja harjoittelun jälkeen noin 1-3kk päästä volyymikoulutus (+150€)

Osamaksu mahdollisuus.

Koulutuksiin tulee ilmoittautua mielellään viimeistään kahta viikkoa ennen koulutuspäivää, sillä se sisältää kotitehtäviä ja harjoittelua harjoituspäälle, ennen varsinaista koulutuspäivää.


Koulutuspäivä vahvistetaan ja koulutus alkaa heti maksamalla aloituspaketti (200e), tämän jälkeen koulutettava noutaa tai hänelle lähetetään aloituspaketti ja harjoituspää eli pääset tutustumaan tarvikkeisiin heti. Tämän jälkeen kun olet ostanut aloituspaketin, sinut lisätään tekijäryhmäämme sekä videoryhmiin mukaan. Kyseessä on koulutusryhmät, jossa on videoita, sekä kotitehtäviä jotka tulee suorittaa ennen koulutuspäivää. Myös teoriakansiot löydät ryhmien tiedostoista. Koska klassisten teoriakansio on 40-sivuinen, ja volyymeiden n.20sivuinen, teorian läpi käymiseen ja kotitehtävien tekemiseen tulee varata reilusti aikaa. Kotitehtävät tulee olla tehtynä, jotta koulutuksesta saat irti kaiken mahdollisen.

 
KOULUTUSSISÄLLÖT
Salon Volumen ripsikoulutukset ovat laajoja monipäiväisiä kokonaisuuksia. Käymme läpi kattavan teoriaosuuden ja harjoittelemme kuitujen asennusta harjoitusripsiin. Käymme läpi jokaisen pienenkin yksityiskohdan, joka vaikuttaa lopputulokseen. Vahva teoriapuoli ja rauhallinen käytännön toteutus näkyy myös oppilaidemme kädenjäljessä alusta asti. Me emme opeta vain yhtä tapaa, sillä onnistuneeseen lopputulokseen voidaan päästä useilla eri tavoilla, ja mitä enemmän tapoja ja tekniikoita tiedät, sitä paremmin osaat valikoida sopivan tekniikan itsellesi joka tilanteessa, jokaisen asiakkaan kanssa.
Koulutuksiemme vahvuutena on laaja-alaiset teoriopinnot, ja vahva teoriaosaaminen näkyykin tekijöidemme kädenjäljessä alusta alkaen. 
Ripsimuotoilijan koulutuksen yleistavoitteina on tuottaa koulutukseen osallistuvalle laaja-alaiset ammatilliset perusvalmiudet toimintaan ripsimuotoilijan työtehtävissä alan asiakaspalvelutehtävissä. Koulutuksen suorittaneilla on työelämän edellyttämä erikoistunut ammattitaito.
Ripsimuotoilija suunnittelee ja toteuttaa kauniit ja kestävät ripsipidennykset, sekä ohjaa ja neuvoo asiakasta ripsipidennysten käytössä. Työ on kirjaimellisesti millintarkkaa käsityötä. Työssä käytetään vahvoja kemikaaleja erittäin herkällä alueella, jolloin ripsimuotoilijana toimiminen edellyttää tietoa hygieniasta, aseptisista toimintaperiaatteista, ihmiskehon toiminnasta sekä tietoa ainesosista. Kemiaopillinen tietämys on välttämätöntä sekä asiakkaiden että oman terveyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Koulutuksen käyneenä tuleva ripsiammattilainen arvostaa omaa työtään ja ammattialaansa. Hänellä on kaikki tarvittavat tiedot, taidot ja edellytykset toimia esimerkillisesti täydellisten ripsipidennysten muotoilijana asiakaslähtöisesti.
Koulutuksissa harjoitellaan ensin ripsien asentamista rauhassa harjoitusripsiin. Kun näyttää siltä, että liiman annostelu sekä ripsien asentaminen sujuu (volyymikoulutuksessa erilaisten viuhkojen luominen, eri tekniikat ja eri liimausvaihtoehdot), siirrytään tekemään harjoitusripsiä asiakkaalleKoulutussisällöt:
• Omien luonnollisten ripsien biologia, kasvukausi vaihe vaiheelta, merkitys omien ripsien kuntoon
• Ripsiliima-oppia: ainesosat ja niiden merkitys sekä tehtävät, vaikutus asennustapaan, liiman kovettuminen
• Työmateriaaleihin ja välineisiin tutustuminen: mm. erilaiset ripsikuidut ja niissä käytettävät eri materiaalit, kaarevuudet/pituudet/paksuudet
• Ripsien asentaminen vaihe vaiheelta
• Asennustavat, liiman annostelu, tekniikkasuositukset
• Ripsikuitujen valinta kasvojen muodon ja silmän mallin mukaan
• Allergiat ja yliherkkyys asiakkaan ja tekijän näkökulmasta
Volyymikoultuksessa lisäksi:
• Ripsienpidennyksien ja volyymiripsien erot
• Volyymiripsien teoria
• ripsikuitujen kaarevuudet ja niiden käyttö, eri kaarevuuksien sekoittaminen
• ripsikuitujen painotaulukot, oman ripsen kantavuus
• ripsiliimojen ainesosaoppi, liiman annostelu erilaisiin viuhkoihin, liiman kovettuminen
• erilaiset viuhkat, niiden luominen ja liimaustavat, omissa ripsissä olevien kolojen paikkaaminen, volyymi ja velvet-tekniikka
• Viuhkaharjoittelua käytännössä, tavoitteena osata tehdä sekä suppeampia viuhkoja että leveitä viuhkoja
• Ensin viuhkoja asennetaan harjoitusripsiin, tämän jälkeen mallille

Koulutushintamme sisältää aloituspaketin, joten sinulle ei koidu kurssien jälkeen suuria yllättäviä kustannuksia.

Aloituspaketin sisältö:
- Asennuspinsetit sekä erottelupinsetit
- Ripsiliima
- Poistoaine
- Ripsikuituja 4 rasiaa
- Eye padseja 20kpl
- Ripsiharjoja 20kpl
- Puhdistustikkuja 20kpl

Lisätietoa suositusta yhdistelmäkoulutuksesta (klassiset&volyymit)
Nimensä mukaisesti yhdistelmäkoulutus sisältää molemmat koulutukset. Huom! Volyymiripsiä on mahdotonta osata tehdä ennen kuin on tehnyt jonkin aikaa klassisia ripsienpidennyksiä, joka on siis yksi kuitu liimattuna yhteen omaan ripseen. Klassisen kuidun kanssa liimattavaa pinta-alaa on 3-4mm, kun taas yksittäinen volyymiviuhka liima-alaltaan on noin 1mm. Lisäksi itse viuhka on osattava tehdä, ennen kuin sitä voi lähteä liimaamaan mihinkään kiinni. Sen takia yhdistelmäkoulutus sisältää kummatkin päivät erikseen, mutta helpotusta oppeihin tuo se, että klassisten koulutuksessa lähdetään jo poimimaan useampia kuituja.

Ensin valitaan siis 1 koulutuspäivä (peruskoulutus -klassiset ripsienpidennykset + volyymien alkeet) ja kun tämä osio on käytynä läpi voit valita toisen koulutuspäivän 1-3kk kuluessa (volyymit).

Ensimmäisenä koulutuspäivänä käymme läpi perusteet kattavasti, poimimme sekä yksittäisiä kuituja että tuplia, sekä teemme paksuimmilla volyymikuiduilla 3D-viuhkoja, joista on helppo asteittain myöhemmin lähteä tekemään isompia viuhkoja! Volyymiripsiä on mahdollista tehdä vasta kun klassisten liimaus sekä omien ripsien erottelu on sujuvaa. Kuitenkin viuhkaharjoittelun voi alkaa samantien. Tämä helpottaa volyymeiden oppimista tulevaisuudessa huomattavasti.Ohjeita koulutuksen jälkeen:
Todisteena koulutuksesta saat kuitin.
Harjoitte, harjoittele, harjoittele 😊
Toivon, että koulutuksen jälkeen lähetät minulle kuvia töistäsi, näin pystyn seuraamaan ja ohjeistamaan, että kaikki
sujuu oikeaoppisesti ja mahdolliset turhat virheet saadaan heti kitkettyä pois.
Harjoitteluajan kuluessa, kun taitosi ovat karttuneet ja olet saanut varmuuden omaan tekemiseesi, pyrimme sertifioimaan sinut.
Lähetä mallinmukaiset kuvat, niin arvioin ne ja annan palautteen.
Sertifikaatin haku vaatii kuitenkin useamman kuukauden pitkäjänteisen harjoittelun.


Rolly king Lashlift - kestotaivutus koulutus

Oletko sinä harkinnut ripsien kestotaivutuksen (Lash Lift) lisäämistä palvelutarjontaasi?
Vai innostaako uuden alan oppiminen?

Rolly King kestotaivutus on taivutuskäsittely, jolla saadaan omat ripset näyttämään huomattavasti pitemmiltä. Kun käsittelyyn lisätään kestoväri, lopputulos on huikea!

Rolly King kestotaivutus on palvelu, jolla kasvatat liiketoimintaasi pienillä aloituskustannuksilla:
Koulutuksen hinta on vain 150 €, sis. alv ja täydellisen aloituspaketin, jolla teet vähintään 10 taivutuskäsittelyä.

Hanki itsellesi uusi asiakaskunta ja palvele jo olemassa olevia asiakkaitasi paremmin lisäämällä tarjontaasi Rolly King, ripsien kestotaivutus.

Koulutan yhteistyössä Kengurumimmien kanssa.

Taianomainen muutos omille ripsille ilman ripsipidennyksiä – ROLLY KING PRO ripsien kestotaivutuksen avulla! Ripsien kestotaivutus ei voi olla tämän nopeampaa, helpompaa ja mukavampaa.
max2 RollyKing taivuttaa ripset kaareviksi, antaen niille pituutta, näyttävyyttä ja volyymiä, saaden ne näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Rolly King on suosittu kestotaivutussarja, jolla luot asiakkaillesi toinen toistaan upeammat ripset ilman ripsipidennyksiä.
Monipuolisten muottien ansiosta valittavanasi on kaksi eri kaarevuutta:
1. J-kaari, jolla teet luonnollisen taivutuksen. Sopii myös asiakkaalle, jonka silmät ovat ns. syvemmällä.
2. C-kaari, jolla teet näyttävän taivutuksen myös lyhyempiin ripsiin.
Molemmat kaarevuudet tehdään samoilla muoteilla, vain muottia kääntämällä.
Pareittain yksittäispakatut Rolly King taivutusaineet säilyvät hyvin, sillä sinun ei tarvitse avata kuin yksi paketti kerrallaan.

Koulutus sisältää teorian, aloituspaketin läpikäynnin ja käytännön harjoittelun asiakkaalle.
Koulutuksesta saa diplomin sekä ohjevideon,  josta on helppo kertailla jo opittuja taitoja.

Koulutukseen mahtuu kerrallaan max 3 hlöä.

Jos sopivaa ajankohtaa ei löytynyt, ota yhteyttä niin suunnitellaan.. :)