ETUSIVU KOULUTUKSET HINNASTO AJANVARAUS

LASH LIFT SUPERBOOST- RIPSIEN KESTOTAIVUTUS


LASH LIFT SUPERBOOST - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS


Haluatko ripsiisi kaarevuutta, paksuutta ja väriä? Lash lift on täydellinen vaihtoehto, jos et halua taivuttaa ripsiäsi päivittäin tai pitää ripsienpidennyksiä. Hoidossa tehdään kestotaivutus, ripsiä paksuntava käsittely ja kestovärjäys, joka täydennetään kiiltokäsittelyllä. Osioita voidaan myös jättää pois toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Hoito sopii myös ripsiliima-allergikoille.

Lash Lift

Silikonimuottien avulla tehtävä kestotaivutus ja kestovärjäys (halutessaan voi jättää värjäyksen pois).

Superbooster

Uuden sukupolven Lash Botox. Tehoseerumi joka sisältää  B5 vitaminia, keratiinia sekä hyaluronihappoa kosteuttaen ripseä sisältäpäin, vahvistaen ripseä ja täyttäen siinä mahdollisesti olevia koloja, saaden karvan näyttämään pidemmältä ja vahvemmalta.

Lamination

Laminoinnilla saadaan hoidon lopussa vielä upeaa kiiltoa, intensiivisyyttä, väriä ja näyttävyyttä. Laminointi-aine sisältää myöskin hoitavia ainesosia kuten proteiineja sekä aminohappoja. Mikä parasta, ainetta ei tarvitse pestä pois, se kuluu muutaman päivän kuluttua ja asiakas voi halutessaan ostaa tuotteen myös kotiin. Tuote hoitaa samalla ripsiä ja antaa kuitenkin ripsivärin tapaan näyttävyyttä, käytetään ripsivärin tapaan.

Kotihoito-ohjeet:

Vältä kastelua 24h
Vältä saunomista 48h
Saa meikata ihan normaalisti.