LYCON VAHAUKSET

Uskomme vakaasti, että vahauksen tulisi olla kokonaisvaltainen kokemus – alkaen siitä hetkestä, kun astut kauneushoitolaan siihen hetkeen asti, jolloin lähdet iho silkkisen pehmeänä. 

LYCON on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon kasviöljyistä. LYCON tarjoaa erinomaisen tuloksen poistamalla karvat jopa 1 mm pituisina; samaan eivät muut vahat pysty. Samalla LYCONIN matalassa lämpötilassa toimivat, erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat tarjoavat ihoa hoitavan käsittely ja asiakkaalle todella miellyttävän lopputuloksen – jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille. Ammattilaiset luottavat LYCONIN, koska tietävät saavansa täysin karvattoman lopputuloksen joka kerta. LYCON nauttii vertaansa vailla olevaa maailmanlaajuista tunnustusta erinomaisesta tuotteiden laadusta, tuotekoulutuksesta ja ammattitaidosta. 

Miksi Lycon on kivuttomampi?

Matala lämpötila sekä erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat sekä uniikki esikäsittelyöljy varmistaa, että vaha tarttuu vain karvoihin eikä ihoon. Öljy tekee vahauksesta miellyttävän, koska se se minimoi ihon "ihon vetämisen" eikä "ihoa tartu" vahan mukaan.

 LYCON -ihokarvojenpoistomenetelmä on saanut ansaittua mainetta myös Suomessa! Lycon valittiin SKY-lehden "lajinsa parhaaksi" vuoden 2019 kosmetologimessuilla. Tuomariston perustelut: " Virkistävä tuulahdus kotimaiseen karvanpoisto-skeneen. Lycon tekee vahauksesta hottia, hoitavaa houkuttelevaa ja hellävaraista".

ENNEN VAHAUSTA JA SEN JÄLKEEN

Lycon yhdistää tiedettä ja luontoa ammattimaisessa vahauksessaan, joka ulottuu päästä varpaisiin. On tärkeää suojella, puhdistaa, rauhoittaa, hoitaa ja hoivata ihoa vahausta tehtäessä sekä hoitaa ihoa sen jälkeen.

Vältä saunaa, aurinkoa, solariumia ? tuntia... 

Hinnat: Sääret €  reidet  €  kainalot € kasvot€