Lymfaboots-paineluterapia

Lymfaboots paineluterapialla aktivoidaan Lymfa (eli nestekiertoa)

Lymfaboots-hoidoilla voi olla useita terveydellisiä ja kauneudellisia hyötyjä:

  1. Turvotuksen väheneminen: Lymfaboots-hoidot voivat auttaa vähentämään turvotusta kehossa. Paine- tai ilmakammioissa annettu hoito stimuloi imunesteen virtausta, mikä auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä kudoksista.

  2. Apuna painonpudotuksessa: Vähentää selluliittia.

  3. Parantunut verenkierto: Hoidot voivat edistää verenkiertoa, mikä voi tuoda enemmän happea ja ravinteita soluille sekä auttaa poistamaan kuona-aineita.

  4. Ihon kirkastuminen: Lymfaboots-hoidot voivat parantaa ihon kuntoa. Tehokas verenkierto voi edistää solujen uusiutumista ja auttaa saavuttamaan hehkuvamman ihon.

  5. Myrkyllisten aineiden poistuminen: Hoidot voivat auttaa elimistöä poistamaan myrkyllisiä aineita ja jätteitä, mikä voi tukea yleistä terveyttä.

  6. Rentoutuminen ja stressin lievitys: Monet ihmiset kokevat lymfaboots-hoidot erittäin rentouttavina. Hoidon aikana voi vapautua endorfiineja, mikä auttaa lievittämään stressiä ja edistämään hyvinvointia.

  7. Immuniteetin vahvistaminen: Parannettu imunestevirtaus voi tukea immuunijärjestelmää auttamalla elimistöä torjumaan infektioita.

  8. Auttavat palautumaan urheilusuorituksen jälkeen.

Yksi hoito kestää yleensä noin 30 minuuttia. Hoitoa voi ottaa myös sarjahoitona jopa 1-3 krt viikossa.

Hinnat: Toisen hoidon yhteydessä 10€/30min. Omana palvelunaan 20€ /30min.