Minusta on sanottu...

Kysyin ihmisiltä mikä tekee minusta erityisen, tässä muutamia vastauksia. Nämä antakoon teille kuvan minkälaisen ihmisen käsittelyyn olette tulossa ;).

 Hanna-Riika on järjestelmällinen, osaa organisoida ja priorisoida tekemisensä, sekä osaa ottaa selvää, jos jokin asia epäselvä. Ammatillisesti haluaa koko ajan kehittää itseään ja ottaa uusia haasteita vastaan, on innostunut uusista asioista.

 Hanna-Riika on hyvin energinen ja sosiaalinen ihminen, hän ei epäröi tutustua uusiin ihmisiin. Häntä on helppo lähestyä ja hänen kanssaan on helppo tulla toimeen. Ystävien suhteen hän on lojaali ja pitää varmasti ystävien puolta. Kouluttajan/Esittäjän roolissaan hän on ihan huippu, se positiivisuus ja itsevarmuus mikä hänestä huokuu, ei varmasti jää ihmisillä näkemättä.

Hanna-Riika on  kokonainen erikoispaketti. Sinussa on ainutlaatuista se että osaat asettautua toisen ihmisten elämän tilanteisiin, niin murheisiin kuin myös iloisiin. Olet erittäin empaattinen. Osaat reagoida nopeasti tilanteisiin ja olet joustava muuttuvissakin tilanteissa. Olet miltei aina hyvällä tuulella ja olet hyvin kunnianhimoinen sekä päättäväinen. Tarkkuus ja suunnitelmallisuus ovat vahvuuksia. Pääset aina päämääriisi.

Hanna-Riika oma-aloitteinen, tunnollinen, huolellinen, ammattiylpeä työstäsi ja täysin aiheesta 💕

Hanna-Riika on  hyvä asiakaspalvelu työssä sekä hyvä työkaveri ,ainutlaatuinen huumori/huumorin taju

Hanna-Riika on  hyvä ihmisten kohtaamisessa, läsnäoleva, tarkka, tunnollinen, aito ihana ihminen

"Tukemalla pientä yrittäjää, tuet suurta unelmaa."    - Hanna-Riika