ARKANA NEUROKOSMETIIKKA

Neuro GABA -hoito on vaihtoehto kauneuskirurgialle

Tehokkaimmat tulokset yhdistetään usein voimakkaaseen kuorivaan vaikutukseen tai esteettiseen kirurgiaan, joista toipumiseen menee aikaa ennen kuin tulokset näkyvät. Onko mahdollista toteuttaa tehokas ja tuloksellinen hoito muulla tavalla? Voimmeko odottaa välittömiä silottavia ja kohottavia vaikutuksia ilman palautumisaikaa? Kyllä, se on nyt mahdollista innovatiivisen Neuro GABA & NANA -hoidon ansiosta.

Neurovälittäjäaineet ja niiden vaikutus 

GABA(gamma-aminovoihappo) ja NANA (N-asetyylineuramiinihappo) valikoituivat tämän ainutlaatuisen hoidon vaikuttaviksi aineiksi niiden poikkeuksellisten ominaisuuksien ansiosta. Nämä kaksi neurovälittäjäainetta ovat molekyylejä, jotka mahdollistavat viestinvälityksen hermosolujen välillä. Ne tavoittavat ihosolut neuronien avulla ja yhdistyvät ihomme reseptoreihin, mikä tuottaa halutun vaikutuksen.

Mitä GABA & NANA ovat?

GABA on aminohappo (muttei proteiini), joka on yksi hermostomme perusaineista. Sen tehtävä on rentouttaa ja rauhoittaa. GABAn teho iholla näkyy nopeana ihon ja kasvolihasten rentoutumisena, minkä välittömänä tuloksena pinnalliset juonteet madaltuvat, kasvojenpiirteet pehmentyvät ja iho näyttää nuorekkaalta ja virkistyneeltä. Lisäksi GABA auttaa korjaamaan soluvaurioita ja tehostamaan ihon omaa hyaluronihapon ja kollageenin tuotantoa. NANA on happo, jolla on tärkeä tehtävä toimia solujen välittäjäaineena. Dermokosmetiikassa käytettynä se stimuloi solujen jakaantumista, pidentää ihosolujen ikää, ehkäisee kollageenin hajoamista ja korjaa kollageeni- ja elastiinikuituja.

Naamio jumppaa kasvojen lihaksia

Vanhetessamme ihon lisäksi myös lihaksemme vanhenevat. Kasvojen ja kaulan lihakset ovat kiinni ihossamme ja aktivoituvat useita satoja kertoja päivässä, mikä ajan myötä muodostaa ihoon juonteita ja uurteita. Saadaksemme aikaan merkittäviä tuloksia ihon kiinteytyksessä ja juonteiden silottamisessa, tulee meidän ensin stimuloida ihoa ja lihaksia Neuro GABA Lift Mask kohottavalla naamiolla, joka sisältää GABAn lisäksi goji-marjasta saatuja glykopeptideitä. Glykopeptideillä on välitön ihoa kohottava ja silottava vaikutus. Naamio levitetään kasvolihasten suuntaisesti, alkaen dekolteelta kohti kasvoja ja päättyen otsaan. Naamio muodostaa kuivuessaan ihoa kiristävän kalvon, joka mikrohieroo ihoa ja stimuloi passiivisesti lihaksia, mikä vuorostaan kohottaa kasvonpiirteitä. Samalla mikroverenkierto aktivoituu, mikä auttaa poistamaan kuona-aineita ja kuljettamaan iholle sen tarvitsemia ravintoaineita. Naamio silottaa ihon pintaa välittömästi vähentäen juonteita sekä ihohuokosten näkyvyyttä. Hoito on erinomainen kaikenikäisille ennaltaehkäisemään ikääntymisen ensimerkkejä, tuhkimohoidoksi ennen juhlia, tehokkaaksi sarjahoidoksi parantamaan ihon ulkonäköä tai kiinteyttämään hyvinkin velttoa ikääntynyttä ihoa. Naamio soveltuu myös muille ihoalueille, kuten käsille, rinnoille, vatsalle ja pakaroille, etenkin raskauden tai painonpudotuksen jälkeen.

Tehokas kuorinta

Neuro GABA & NANA kuorinta sisältää korkeimman suositellun pitoisuuden GABAa (10 %) ja NANAa (1 %), jotka on yhdistetty 30 % maitohappoon. Hellävarainen mutta tehokas maitohappo kosteuttaa, uudistaa, kiinteyttää ja napakoittaa ihoa sekä stimuloi ihon suojakerrosta vahvistavien keramidien tuotantoa.

Maitohappo toimii lisäksi neurovälittäjäaineiden (GABA ja NANA) imeytymisen tehostajana. Neuro GABA & NANA kuorinnan lopullinen tulos on "jähmettävä" vaikutus, joka silottaa juonteita ja parantaa ihonsävyä. Kuorinnan jälkeen iholle levitetään Neuro GABA & NANA seerumi, joka sisältää GABAn ja NANAn lisäksi matala- ja korkeapainoista hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa ja täyttää juonteita välittömästi. Seerumi sopii erinomaisesti myös sellaisenaan juhlameikin pohjustukseen.

Kotihoito ylläpitää ja parantaa tuloksia

Parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi ja hoidon vaikutusten ylläpitämiseksi suosittelemme kotihoitoon Neuro GABA & NANA kasvovoidetta ja kasvonaamiota. Naamio sisältää matalamman pitoisuuden aktiiviaineita verrattuna hoitolakokoon. Suosittelemme naamion käyttöä kotona kerran viikossa ja ennen juhlia.

Aktiiviset ainesosat

GABA rentouttaa lihaksia ja muotoilee kasvoja vähentää juonteita ja silottaa ihoa korjaa solutason vaurioita tehostaa ihon hyaluronihapon ja kollageenin tuotantoa.

NANA korjaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä ehkäisee kollageeni- ja elastiinisäikeiden hajoamista.

MAITOHAPPO tehokosteuttaa ihoa uudistaa ja kiinteyttää ihoa tekee ihosta joustavamman stimuloi keramidien tuotantoa, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta parantaa muiden aktiivisten ainesosien imeytymistä

HYALURONIHAPPO tehokosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti täyttää juonteita uudistaa ja kiinteyttää ihoa tekee ihosta joustavamman.

Hinnat: Neuro Gaba kasvohoito 85€ / kerta,  3 kerran sarjahoitona 220€